Registracija
?? $$$video|hr ??

Kako dobiti povratne informacije od kupaca pomoću koda

Svi znaju da recenzije kupaca djeluju u korist tvrtki. Danas su na 2.mjestu i 16% svih čimbenika rangiranja. Dobre recenzije pozitivno utječu na promociju stranice i, sukladno tome, na profitabilnost poslovanja.

Instagram instagram instagram instagram: da biste osigurali stalan protok povratnih informacija, možete koristiti korporativne Instagram kodove za brzi pristup korisnicima na ad-hoc, Ad-Hoc, Ad-Hoc i još mnogo toga.

U članku ćemo raspravljati o informacijama o upotrebi Kod Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram.za povećanje broja recenzija i ocjena kupaca, o tome kako stvoriti zamjenske kodove za korisnike, korisnike, korisnike, korisnike i tako dalje.

Zašto su nam potrebne recenzije kupaca

Svaka tvrtka mora dobiti pozitivne povratne informacije od kupaca. Oni grade povjerenje i ugled tvrtke, pomažu u privlačenju novih kupaca i povećavaju prodaju ili potražnju za pruženim uslugama.

U suvremenom svijetu mnoga područja poslovanja privlače potencijalne kupce putem Interneta, stvarajući službene stranice tvrtki na kojima se objavljuju aktualne ponude. Za poboljšanje omjera rangiranja u tražilicama uvijek su se koristile različite metode za odabir.

U novije vrijeme tražilice su istaknule stranice s vezama u prvim redovima, što iskusni stručnjaci iz NBC-a nisu mogli ne iskoristiti. Danas su programi pretraživanja usmjereni na faktor ponašanja, odnosno sada su na vrhu mjesta na kojima posjetitelji provode više vremena i poduzimaju bilo kakve radnje na njima.

Dakle, za promociju stranica dovoljno je dobiti veliki broj recenzija kupaca. To će pridonijeti aktivnoj promociji stranice i poboljšanju vlastitih aktivnosti tvrtke.

Načini prikupljanja povratnih informacija pomoću koda

ALLCODE je zgodan alat za prikupljanje povratnih informacija za allc, Allc, Allc i druga mjesta za povratne informacije. Veza do internetske stranice tvrtke bit će šifrirana u ovom jedinstvenom grafičkom kodiranju. Zatim ćemo vam reći kako doći do koda za prikupljanje povratnih informacija kupaca.

U nastavku ćete naučiti kako stvoriti ad-kodove u svakoj usluzi zasebno, ali važno je pružiti kupcima jednu ulaznu točku. Usluga generiranje poslovnih kodova.

Koju uslugu kodiranja BB trebam koristiti?

Mnoge usluge izdaju kodove za odabir, što je velika neugodnost. Smješten na površini, na flair ili desktop šatorima pet QR kodova (na primjer, Google, Instagram, Tripadvisor, Facebook, YellowPages) izgledaju kao reklama tih usluga, a ne prikupljanje mišljenja, što na kraju uzrokuje nelagodu, a često povlači za korisnike. To je razlog zašto usluga A-liste kombinira sve potrebne B-kodove u jedan, a svi ostali postaju nepotrebni.

Željeni učinak postiže se "jednom ulaznom točkom" i stvaranjem daljnje dugoročne komunikacije s klijentom neograničen broj puta i u pravo vrijeme. Prijavite se odmah, da biste mogli:

 • podsjetite posjetitelje da ostave dobru ocjenu u ocjenama;
 • prijavite nove promocije svog poslovanja;
 • podsjetite i pomozite pozvati prijatelje klijenta u vašu ustanovu;
 • podsjetite posjetitelje da se pretplate na društvene mreže;
 • podsjetite vas da ostavite napojnicu itd.;
 • čestitajte kupcu;
 • i još mnogo toga što vaši trgovci trebaju.

Kako stvoriti br-kod za povratne informacije u br

Na AD-u možete generirati veze za različite lokacije, a sam ad-kod generira se na mjestu treće strane.

Kako to učiniti:

 1. Odaberite željenu karticu na internetskoj stranici.
 2. U gornjem kutu kliknite gumb"Pošalji vezu".
 3. Kopirajte rezultirajuću vezu i zalijepite je da biste generirali ad-hoc kod u namjenskoj usluzi, na primjer, možete Generiraj a-code prema uputama u članku.

Povratne informacije o kodu u

Sada ćemo pogledati shemu za stvaranje koda za kartice u karticama.

Korak po korak:

 1. Ako se generira za korisnike računala, odaberite odjeljak "Početna stranica". Morate kopirati ad-adresu s kartice "želite više povratnih informacija" i poslati je svojim klijentima.
 2. Prilikom generiranja koda za korisnike mobilnih uređaja, morate odabrati željenu adresu podružnice svoje tvrtke na internetskoj stranici, zatim otići na odjeljak "klijenti", a zatim otići na odjeljak "recenzije". Sada morate kliknuti gumb" Dijeli " (u gornjem desnom kutu), nakon čega će se na zaslonu pojaviti željena adresa. Također ga morate kopirati i poslati svojim klijentima.
 3. Generiranje koda je putem usluga treće strane, najbolje je koristiti Business QR generator. Kod se može preuzeti i ispisati.

Gdje smjestiti B-kod za praktičnost kupaca

Nakon što je vaš BBC kod za povratne informacije i ocjene kupaca spreman, morate razmisliti o njegovom pravilnom postavljanju kako bi bio što ugodniji i vidljiviji posjetiteljima. Postoji podosta opcija za postavljanje koda za odabir.

Gdje smjestiti:

 • na letcima i reklamnim natpisima;
 • na jelovniku restorana;
 • u blizini blagajne;
 • ispis na korporativnim posjetnicama;
 • na pakiranju robe itd.

Prije nego što objavite a-code, svakako ga Testirajte! Pokušajte ga skenirati s različitim mobilnim uređajima i na različitim udaljenostima.

I još jedan koristan savjet. Na primjer, na najvećim tržnicama mnogi prodavači nude svojim kupcima da ostave recenziju na stranici i dobiju poklon za nadopunu svog mobilnog računa za određeni iznos. Možete automatizirati prikupljanje takvih povratnih informacija pomoću usluge Business QR code

.